CityTrips mogelijkheden

Een citytrip is een tussendoor vakantiemogelijkheid die jaarlijks door vele landgenoten in vele verschillende steden wordt genoten. Zij boeken hun citytrip zelf, ze boeken deze via een reisorganisatie of ze boeken deze steeds meer via een op maat formule.

Op Maat:

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zich te laten voorlichten door een persoonlijk reisadviseur. Mensen willen ontzorgd worden, men wil dat alles goed geregeld wordt, dat alles klopt en aan de wensen voldoet. Bent u op zoek naar de vakantie van uw dromen, maar heeft u geen zin, tijd of kennis van de mogelijkheden, dan kunt u de vakantiewensen aan ons kenbaar maken. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de citytrip van uw dromen. Dit hoeft niet duurder te zijn dan wanneer u zelf een pakketreis boekt, maar in ieder geval weet u nu zeker dat de vakantiewensen en voorwaarden zijn opgenomen in uw droomreis.

Neem contact met ons op voor de vakantiemogelijkheden.

Pakketreis:

Een pakketreis is een citytrip waarbij u de accommodaties, vervoer en mogelijke excursies in een pakket boekt. U heeft geen omkijken naar de details, alles is geregeld. Wij kunnen u ook bijstaan met het vinden van een pakketreis die aan uw wensen voldoet.

Uit het aanbod stedentrips kunnen wij u via verschillende partners een groot reisaanbod van alle Nederlandse en enkele buitenlandse partners aanbieden, neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.